Reuters/EPH
NIKAD NIJE KASNO ZA LJUBAV

Jerry Hall i Rupert Murdoch zaručili se nakon četiri mjeseca veze

Medijski mogul objavio je u The Timesu zaruke s Jerry Hall (59), bivšom manekenkom i dugogodišnjom partnericom Micka Jaggera (72). 

Rupert Murdoch (84) sretne je vijesti objavio u svojim novinama, a par se zaručio u Los Angelesu gdje su prošlog vikenda prisustvovali dodjeli Zlatnih globusa.

– Uživali su u ovih nekoliko zajedničkih mjeseci, oduševljeni su što će se vjenčati i uzbuđeni oko zajedničke budućnosti – izjavio je glasnogovornik obitelji Murdoch.

To će biti četvrto vjenčanje za medijskog mogula, osnivača News Corp i 21st Century Fox. Rupert je 1956. oženio Patriciju Booker s kojom je dobio kćer Prudence, a par se razveo 1967. godine. Iste godine medijski mogul je oženio novinarku Annu Mariju Torv s kojom je dobio troje djece: kćer Elisabeth i sinove Lachlana i Jamesa. Par se razveo 1999. godine, a samo 17 dana nakon razvoda Rupert se vjenčao s Wendi Deng s kojom je dobio dvije kćeri – Grace i Chloe. Rupert i Wendi razveli su se 2014. godine jer je milijunaš sumnjao kako mu je supruga bila nevjerna.

Medijski mogul i bivša manekenka svoju su vezu obznanili u listopadu prošle godine, a ni četiri mjeseca kasnije objavili su kako će se vjenčati.

Za Jerry Hall to će biti prvi brak – bivša manekenka vjenčala se s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom 1990. godine na privatnoj ceremoniji na Baliju, ali je vjenčanje kasnije proglašeno nevažećim. Par je bio u vezi od 1977. do 1999. godine kada su se razišli zbog njegove nevjere. Jerry s Mickom ima četvero djece: Elizabeth Scarlett, Jamesa Leroyja, Georgiu May i Gabriela Lukea.

Linker
19. siječanj 2021 08:50