PRIRODNI PROIZVODI

Jessica Alba otkrila kako se riješila alergija

Tridesetogodišnja zanosna glumica i dvostruka mama Jessica Alba danas izgleda zdravo kao dren, ali ni ona nije oduvijek bila oličenje sjaja i svježine. U djetinjstvu su je, naime, morile brojne alergije, kojih se riješila tek kad je iz svoje okoline izbacila proizvode s kemikalijama koje su iritirale njenu osjetljivu kožu i dišne putove.

– Kao dijete sam patila od brojnih bizarnih problema sa zdravljem. S vremenom sam prestala koristiti mirise i druge proizvode s toksičnim kemikalijama, poput Cloroxa, Lysola i drugih agresivnih sastojaka. Tako su nestale i moje burne reakcije na njih. Bio je to trenutak spoznaje da mogu kontrolirati okolinu u kojoj živim i da će to utjecati i na moje zdravlje – izjavila je Jessica.

Ista se spoznaja našla i u temelju Jessicine ideje da pokrene vlastitu liniju ekoloških kućanskih proizvoda “Honest”, koje ni ovom prilikom nije propustila promovirati.

– Doista sam željela brend kojem ljudi mogu vjerovati jer se proizvodi transparentno. Korisnici nam mogu dati svoje puno povjerenje – zaključila je Jessica.

Linker
20. travanj 2024 04:20