JOŠ JEDNA CURICA

Jessica Alba rodila je i drugu kćer

– Zdrava i sretna! Velika sestra Honor ne može biti uzbuđenija zbog nove prinove u obitelji. Hvala vam svima na potpori tijekom trudnoće. To mi mnogo znači – objavila je Jessica Alba (30) na svojoj službenoj stranici na Facebooku vijest da su ona i producent Cash Warren (32) u subotu dobili novog člana obitelji.

Predivna glumica, koja je nekoliko puta uvrštavana u top liste najseksipilnijih žena svijeta, i njen suprug odlučili su djevojčici dati ime Haven Garner, a najviše joj se radovala njena 3-godišnja sestrica, Honor Marie.

Jessica i Cash u braku su od 2008. godine, a prva kćer rodila im se 7. lipnja 2008. Lijepa glumica svojedobno je izjavila da nisu planirali prvu trudnoću, ali ih je rođenje male Honor još više spojilo te da se nada da će to biti slučaj i nakon rođenja Haven.

Zvijezda filmova ‘Fantastična četvorka: Dolazak Srebrnog letača’ i ‘Sin City’ na svom blogu napisala je da tijekom posljednjeg tromjesečja pohađa yogu za trudnice i odlazi na 30 minuta dugačke šetnje. Također, prije nekoliko tjedana tijekom premijere filma ‘Spy Kids 4’ rekla je da nakon Haven ne planira imati više djece.

Linker
22. travanj 2024 11:09