NEOBIČNA PREPORUKA

Jessica Alba udijelila majčinski savjet Beyonce

Usprkos sveopćoj strci u kojoj se našla zbog pokretanja biznisa s ekološkim proizvodima za kućanstvo i majčinstvo, Jessica Alba (30) ipak je našla vremena i za pokoji savjet novopečenoj mami Beyonce Knowles (30), koja je 7. siječnja rodila djevojčicu Blue Ivy Carter. Jessica sigurno zna ponešto o temi, budući da sa suprugom Cashom Warrenom ima dvije kćeri, Honor Marie (3) i petomjesečnu Haven Garner, za koje se vrlo aktivno i uglavnom samostalno brine.

Tijekom intervjua koji je dala CNN-u zvijezda serije “Anđeo tame” i filmova “Honey”, “Fantastična četvorka”, “Predigra za brak” i “Grad grijeha”, izjavila je kako prodaju prve fotografije tek rođene Honor magazinu OK! 2008. godine smatra svojim dobrim potezom koji preporučuje i supruzi repera Jay-Z-ja. Dobiveni novac Jessica je, naime, pohranila za buduće Honorine potrebe.

– To je njena slika i njeno rođenje od kojega nismo željeli napraviti cirkus. Zato sam nam jednim potezom skinula s vrata one koji bi fotografiju pokušali ukrasti. Ako je na vašem djetetu izvješena cijena, ljudi su u stanju svašta učiniti, a tu smo histeriju željeli zaobići. Kada sami prodajete fotografiju svoga djeteta možete kontrolirati situaciju. Novac možete dati u dobrotvorne svrhe ili ga uložiti u dijete. Svakome njegovo – nije to kraj svijeta – objasnila je Jessica.

– Najvažnije je dobiti zdravo dijete i biti sretan u vlastitom domu. Sigurna sam da će Beyonce donijeti najbolje odluke za svoju obitelj – zaključila je glumica kratki tečaj majčinstva.

Linker
26. travanj 2024 04:40