Jessie Ware u Zagrebu premijerno izvela obradu Rihannine pjesme

U krcatoj Tvornici 28-godišnja pjevačica predstavila je svoj hvaljeni debitantski album „Devotion“, kojega je u cijelosti otpjevala na koncertu, ali i dodala nekoliko obrada i jednu novu pjesmu

– Sjajni ste. Zato za vas imam premijeru. Zamolili su me da za Radio 1 napravim ovu obradu, a sada ćemo je prvi put javno odsvirati. Riječ je o Rihanni i njezinoj pjesmi „Diamonds“ – kazala je vidno vesela britanska pjevačica Jessie Ware, koja je sinoć nastupila pred zagrebačkom publikom, ali i odmah dodala da možda ne zna sve riječi, što je i dokazala usred pjesme.

https://www.youtube.com/watch?v=vi_4uPb4qLQ

Od samoga početka koncerta publika je dobro prihvatila londonsku pjevačicu. Ona im je uzvratila dojmljivim 75-minutnim nastupom, kojim je potvrdila da su svi hvalospjevi njezinome glasu i te kako opravdani. Ujedno se pokazala i odličnom u komunikaciji s publikom, kojoj je namigivala i mahala, ali i simpatično je prekorila kada su se nakon najave posljednje pjesme pojavili glasovi negodovanja.

– Ovo je sve što imam, odsvirali smo sve naše pjesme – s osmijehom na licu poručila je Jessie, koja je publiku ipak najviše oduševila hitovima „Wildest Moments“ i „Running“, a posebna je poslastica bila, pak, kad je u pjesmu „No To Love“ efektno unijela refren sjajne pjesme „I Want You“ Marvina Gayea.

Josip Jurčić

Linker
03. svibanj 2024 17:38