SUZE U HOLLYWOODU

John Travolta se rasplakao kod Ellen

Holivudska zvijezda John Travolta prvi je put u javnosti progovorio o tragediji koju je doživio u siječnju, kada je preminuo njegov 16-godišnji sin Jett. Slavni glumac gostovao je u talk showu Ellen DeGeneres, koja ga nije previše ispitivala o najtežim trenucima u njegovom životu, no pružila mu je mogućnost da iskaže svoje osjećaje.

– Volio bih iskoristiti ovaj trenutak da zahvalim ljudima diljem zemlje, koji su pružali potporu cijeloj mojoj obitelji – kazao je Travolta, koji veliku potporu ima u supruzi Kelly Preston.

S njim je u studio došla i 9-godišnja kćer Ella Bleu, te su promovirali svoj zajednički film “Old Dogs”, u kojem tata ima glavnu, a kćer epizodnu ulogu. Filmski je to debi Travoltine kćeri, koji je na malu Ellu toliko ponosan da je pustio suzu kada ga je Ellen pitala o njezinim prvim glumačkim koracima.

– Suzdržavam se da se ne rasplačem – kazao je John Travolta, dok mu je Ellen damski odmah dodala maramicu.

U razgovoru je 45-godišnji slavni glumac otkrio kako je pronašao novi idealni hobi – tenis. Igra ga kad god stigne, a kako su mu dani prenatrpani poslovnim obvezama, najčešće na teren ode oko ponoći, a partner mu je uglavnom kućepazitelj.

Linker
20. travanj 2024 12:34