SAVRŠENI PAR

Johnny Depp: Angelina je pravi komad

Kad je objavljeno da će u filmu “Tu­­rist” prvi put zajedno glumiti Ange­­lina Jolie (35) i Johnny Depp (47), dvoje vjerojatno najatraktivnijih ho­­livudskih glumaca, samo je jedna oso­ba bila nezadovoljna. Vanesse Pa­­radis (38), francuska pjevačica i glumica, koja je već 12 godina u ljubavnoj vezi s Deppom, navodno nije bila najsretnija što će njezin nevjenčani suprug glumiti s fatalnom holivudskom ljepoticom koja je zavela nekoliko svojih fil­m­skih partnera, a smirila se tek nakon što joj je re­­da­telj obećao da će “najvatrenije” scene Deppa i Jo­­­­lie izbaciti iz filma.

No Vanessa Paradis nije se morala brinuti. Ne­­ka­­dašnji holivudski “divlji dečko”, koji je bio i su­­­vlasnik razvikanog noćnog kluba Viper Room u Hollywoodu – prodao ga je, doduše, 2004. – danas je ipak ponajprije obiteljski čovjek koji i ne skriva da najviše uživa u društvu Vanesse i njihove djece – kćeri Lily Rose (11) i sina Jacka (8).

Dosad još niste snimali s Angelinom Jolie. Jeste li je otprije poznavali? – Pomalo je čudno što nam se putevi nikad nisu isprepleli. To čudnije jer imamo mnogo zajedničkih prijatelja. Brada Pitta poznajem već godinama, kao i njezinog oca Jona Voighta. No, Angelinu sam upoznao tek na probama za “Turista”. I moram kazati da je prava lutka. Ona je sjajna, zabavna žena, zapravo, prava je definicija dobrog komada. Ima izvrstan osjećaj za humor, svakome kaže što ga ide i nikada ne govori gluposti. I ima energiju 300 ljudi! To je potpuno ludo. Odgaja predivnu obitelj, a pritom ide na posao i u svaki projekt daje svoje cijelo srce te zatim pokušava riješiti svjetske probleme. Jeste li i očekivali da će biti takva? – Ne volim procjenjivati ljude koje nisam upoznao samo na osnovi onoga što drugi govore o njima. Čim smo se sreli na probama za film, počeli smo se ponašati kao najbolji prijatelji. Obožavam je. Jednom je s Bradom i sinom Paxom došla k na­­ma na večeru. Pax se odmah sprijateljio s mojim si­­nom pa su se cijelu večer igrali na kompjutoru i dobro se zabavljali.

Je li lagano glumiti s Angelinom? – Naravno, ona je sjajna. Prava profesionalka koja zna što želi.

Linker
03. svibanj 2024 04:11