GALANTNO ILI PRORAČUNATO

Johnny Depp isplatit će Vanessi Paradis 100 milijuna funti

Holivudski glumac Johnny Depp (49) i njegova francuska kolegica Vanessa Paradis (39) i službeno su objavili da nakon četrnaest godina veze i dvoje zajedničke djece više nisu zajedno. Ono o čemu se šuškalo mjesecima dobilo je svoju konačnu potvrdu , no kako par nije bio u braku podjela imovine ne obavlja se uobičajenim automatizmom. Kako bi s njom ostao u prijateljskim odnosima i izbjegao mučnu sudsku bitku Depp je stoga majci svoje kćeri Lily-Rose (13) i sina Jacka (10) odlučio svojevoljno isplatiti sto milijuna funti.

– Da su bili u braku supruga gospodina Deppa jednostavno bi polagala pravo na 50 posto imovine i alimentaciju. Ovako bi morala pokrenuti građansku parnicu, koja bi bila potencijalno skupa, stresna i ružna – objasnili su odvjetnici.

Johnnyjev galantan čin može se ipak i drugačije gledati zna li se da je samo prošle godine zaradio 50 milijuna funti te je u vlasništvu većeg broja nekretnina u Parizu, Veneciji, Los Angelesu i Norfolku, kao i otoka na Bahamima. Isplativši tako bivšu djevojku svotom u rangu svoje dvogodišnje plaće glumac stoga možda i jeftinije prolazi.

Linker
25. travanj 2024 15:13