SLATKA OSVETA

Johnny Depp šalom odgovorio na uvredu

Helena Bonham Carter misli da si idiot – otvoreno je rekao Johnny Depp komičaru Rickyju Gervaisu , i to samo par sekundi nakon što je pepeo svoje cigarete istresao u njegovu čašu s vodom, pokazujući tako da nije zaboravio koliko ga je on uvrijedio kao voditelj ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa.

No, zabavna situacija ne odražava pravi Deppov bijes već je samo zgodna scena iz nove Gervaisovog humorističnog serijala “Life’s Too Short”. Serijal se vrti oko glumca Warwicka Davisa, proslavljenog ulogom u serijalu “Harry Potter”, i njegovog života u Hollywoodu, a u jednoj sceni glumac patuljastog rasta upoznaje Deppa i Gervaisa.

Kao voditelj dodjele Zlatnih globusa, Ricky Gervais je izrekao niz šala na granici s uvredom, pa tako i o filmu “Turist”, u glavne uloge imaju Angelina Jolie i Johnny Depp.

­

– Izgleda da je sve ove godine u tri dimenzije, osim likova iz “Turista”. Već mi je žao zbog ove šale, jer film zapravo nisam vidio. No, tko jest? – kazao je tada Gervais, aludirajući na činjenicu da je “Turist” propao u kinima. No, nije se tu zaustavio:

– Htio bih odbaciti glasine da su članovi Holivudskog društva stranih novinara nominirali film “Turist” samo kako bi se družili s Angelinom Jolie i Johnnyjem Deppom. To je glupost. Oni također primaju mito.

Dok su neki govorili da je Gervais bio sjajan, drugi su tvrdili da je pretjerao, no čini se da mu je Johnny Depp oprostio. Čak i ako u njegovoj seriji glumi da nije.

Pogledajte isječak iz serijal:

­

­

Linker
19. travanj 2024 10:25