DVA I POL MUŠKARCA

Jon Cryer - novi kralj TV komedije

Novi kralj američke televizijske komedije je glumac Jon Cryer (47), diljem svijeta poznatiji kao neurotični, isfrustrirani, škrti, zavidni i iritantni kiropraktičar Alan Harper iz humorističnog serijala “Dva i pol muškarca”. Cryer je za tu ulogu beznadnog gubitnika na svim životnim poljima ove godine dobio nagradu Emmy u kategoriji najboljeg komičara, što je i njemu bilo veliko iznenađenje.

– Ljudi, šokiran sam kao i vi – iskreno se čudio Cryer, koji je sedam puta bio nominiran za najprestižniju američku TV nagradu, a 2009. je za svoj doprinos globalnom uspjehu “Dva i pol muškarca” nagrađen Emmyjem za sporednu ulogu. Na ovogodišnju dodjelu došao je bez ikakvih očekivanja i s tabletama protiv bolova jer je tjedan dana ranije umalo poginuo u padu s bicikla. U Malibuu je sudjelovao u triatlonu i dok se spuštao strmom nizbrdicom, pao je i ozlijedio se.

– Otklizao sam nekoliko metara i ostavio puno kože na autocesti. Spasila me kaciga, osjećao sam kako puca dok mi je glava bubnjala po asfaltu – opisao je. Glumac triatlonac srećom je prošao bez većih ozljeda, osim što je istegnuo ligamente i do mesa ogulio kožu na nozi i ramenu, tako da je mogao prisustvovati dodjeli Emmyja, na koju ga je dopratila druga supruga, TV novinarka Lisa Joyner (45).

Pročitali se dio intervjua s Jonom Cryerom , a kako je proslavio neočekivanu nagradu i kako funkcionira s partnerom Ashtonom Kutcherom pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 930) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 10:48