AFP/Cropix
PRIJATELJICE

Još ne znam datum, ali vjenčanje će biti ogromno

Slavna glumica otkrila je da ona i njen zaručnik još uvijek nisu odredili datum vjenčanja zbog prenatrpanih rasporeda, ali je otkrila da će vjenčanje biti ogromno.

– Pokušavamo se dogovoriti oko datuma jer ćemo cijelo ljeto biti zauzeti – on će snimati novi film, a ja promovirati Hot Pursuit s Reese Witherspoon – izjavila je Sofia Vergara (42) i dodala da su ona i Joe Manganiello (38) pokušali smanjiti broj uzvanika, ali jednostavno nisu uspjeli pa će svadba biti stvarno velika.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Zbog velikog broja uzvanika, zvijezdi TV serije Moderna obitelj svaka pomoć će dobro doći, a svojoj prijateljici odmah je uskočila i slavna glumica Reese Witherspoon (38).

Njih dvije su se sprijateljile na snimanju komedije Hot Pursuit, a Reese je otkrila da je jako uzbuđena zbog vjenčanja slavnog para i da jednostavno mora biti na raspolaganju svojoj prijateljici.

– Već smo razgovarale o vjenčanju, imamo mnogo planova – izjavila je slavna glumica i dodala da je Sofia nevjerojatno zabavna i smiješna, što će njeni obožavatelji moći vidjeti u njihovom novom filmu.

–> Pogledajte trailer za zajednički film Sofije Vergare i Reese Witherspoon

Linker
29. travanj 2024 14:19