INTERVJU: TATJANA JURIĆ

Još nije trenutak za brak i djecu

Kako izgledaju šeikove vile u Dubaiju ili stan bivše teniske šampionke Jennifer Capriati u Miamiju, Tatjana Jurić (27), voditeljica RTL-ova magazina Exploziv, svojim će gledateljima uskoro pokazati iz prve ruke. Tatjana se naveliko priprema za obilazak najluksuznijih interijera na svijetu, a posebno je veseli što su te ekskluzivne stambene prostore uredili hrvatski arhitekti s međunarodnom reputacijom.

Prva dama RTL-a nadala se još jednom lijepom, ali privatnom, putovanju za 1. svibnja: njezin dečko, sportski menadžer Nikky Arthur Vuksan (32), obećao je da će joj pokazati New York, grad u kojem se školovao i koji poznaje kao vlastiti džep. No, epidemija svinjske gripe poremetila im je planove i u New York će otići nekom drugom prigodom. Nikky i Tatjana već godinu i pol u sretnoj su vezi, ali još ne žive zajedno jer smatraju da u ljubavi, kao i u životu, ništa ne treba forsirati.

– Za sve još ima vremena – kaže voditeljica koja je prije tri godine vlastitom ušteđevinom kupila stan od četrdesetak četvornih metara na zagrebačkom Bukovcu, a vozi volvo C30, koji je također kupila svojim novcem. Sretna je što radi posao koji voli i koji joj omogućuje pristojan život, ali novac više voli ulagati u budućnost nego trošiti na garderobu i slična kratkoročna zadovoljstva. Nedavno je u kosi primijetila prve sijede, ali to je ne zabrinjava, više joj smeta što ponovno mora nositi aparatić za zube.

– To me vratilo u srednjoškolske dane, kad sam također nosila ortodontski aparatić – smije se Tatjana Jurić. – Zbog umnjaka, koji mi prave kaos u zubalu, moram ga nositi još pet mjeseci.

Što ćete sa sijedima? – Zasad imam tek pokoju, ali mi nimalo ne smetaju niti zbog toga mislim bojiti kosu. Kad ih je frizerka htjela iščupati, zavikala sam da ne dira moje sijede.

Gdje su nestale vaše prirodne kovrče? – Prije tri godine morala sam izravnati kosu zbog Garnierove reklamne kampanje, kojoj sam bila zaštitno lice, a kako je gotovo svakodnevno perem ili izvlačim četkom, više se ne “frčka” kao nekad.

Kako vam je tada, tijekom Garnierove kampanje, bilo gledati svoje lice na gotovo svakom koraku? – Bilo je to pomalo nadrealno iskustvo, nisam osjećala da sam to ja već neka meni nepoznata Tatjana Jurić s televizije. Jednom sam si na nekom plakatu nacrtala brkove, nisam odoljela.

Imate li novih ponuda za reklame? – Ništa konkretno, a i previše sam zauzeta voditeljskim i novinarskim poslom na RTL-u. U Explozivu se veoma razvila moja mala rubrika o interijerima, koju sam počela raditi prije pola godine kako ne bih stalno čamila u studiju. Popratili smo mnoge ekskluzivne interijere u Hrvatskoj, a veseli me što ćemo sada popratiti i neke zaista raskošne interijere u inozemstvu.

Kako ste uredili svoj stan? – Ja sam dijete minimalizma. U mom su stanu samo dvije boje, smeđa i krem, veoma malo namještaja te mnoštvo knjiga i fotografija. No, otkako sam se počela baviti interijerima, poželjela sam sve ponovno preurediti, zašareniti malo taj prostor, obogatiti ga nekim detaljima… Ali neću, da ne bankrotiram.

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati više cijeli tekst pročitajte u Gloriji br. 747 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 23:34