JLP
STALNA BITKA S OVISNOSTI

Još uvijek se borim s alkoholom

Poznati glumac, zvijezda najseksi ljetnog filma Magic Mike XXL, otkrio je da se, unatoč tome što već godinama ne pije alkohol, još uvijek bori kako bi ostao trijezan.

– Borio sam se s ovisnosti vrlo mlad i uspio sam je pobijediti. Ali to je trajna bitka, stalno zahtijeva snagu i koncentraciju – izjavio je Joe Manganiello (38) u intervjuu za časopis Haute Living.

Svoju borbu s alkoholizmom Joe je otkrio 2013. godine i priznao da je njegov život u dvadesetima bio “uništen” jer je tada bio bez posla i doma, a utjehu je pronašao u alkoholu.

Slavni glumac tada je priznao i da nije popio alkoholno piće već 11 godina, a detalje svoje borbe otkrio je u knjizi Evolution: The Cutting Edge Guide to Breaking Down Mental Walls and Building the Body You’ve Always Wanted.

Joe priznaje da trenutno stvarno uživa u životu, osobito jer je zaručen sa Sofijom Vergarom za koju kaže da je savršena za njega.

Actress Sofia Vergara poses with her fiancé director Joe Manganiello as she is honored with the 2,551st star on the Hollywood Walk of Fame, May 7, 2015, in Hollywood, California. AFP PHOTO / ROBYN BECK
Foto: AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Linker
16. travanj 2024 23:13