ZVJEZDANI SJAJ PARFEMA

Julia Roberts: Napokon prirodno lijepa

Julia Roberts još od 2010. godine ambasadorica je francuskog Lancômea, ali u reklami za njihov novi miris ‘La Vie Est Belle’ četrdesetčetverogodišnja holivudska zvijezda svojim mladolikim izgledom oduševljava kao nikad prije.

U režiji Tarsema Singha, koji stoji i iza posljednjeg Julijinog velikog projekta “Snjeguljica”, Roberts se nađe na raskošnoj zabavi gdje ustanovljuje kako su svi posjetitelji marionete. Primijetivši da je i sama vezana, oslobađa se i polazi k balkonu te izgovara ime proizvoda.

Prošlogodišnja Julijina kampanja za isti brend zabranjena je zbog retuširanih fotografija koje je nadležna agencija ocjenila obmanjujućima. Sada, međutim, Julija blista prirodnom ljepotom u raskošnoj bijeloj haljini.

– Jedina žena koja je mogla utjeloviti radost ženskosti, koja može biti sve žene odjednom, u svoj njihovoj iskrenosti, vjerodostojnosti i raznolikosti je Julia Roberts – rekao je predsjednik kompanije Youcef Nabi.

Parfem koji čine 63 sastojka djelo je triju francuskih majstora, Oliviera Polgea, Dominiquea Ropiona i Anne Flipo, koji su ga spravili s mottom “prvi ženstveni iris”. Među brojnim voćnim notama, parfem sadrži i pačuli, vaniliju, krušku, crni ribiz i tonka sjemenke.

– Volim lijepo mirisati. Mislim da je najbolje kada parfem privlači, ali je jedva prisutan. Tako morate prići kako biste znali s kim imate posla – izjavila je Julija, kojoj se također svidjelo da u vremenu općeg brendiranja na bočici nema nikakvog natpisa.

Linker
22. travanj 2024 16:27