IZGUBIO ŽIVCE

Justin Bieber prijavljen nakon nasrtaja na paparazza

Justin Bieber (18) nasrnuo je jučer na paparazza koji mu je, u pokušaju da ga uslika s djevojkom Selenom Gomez (19), blokirao izlaz s parkirališta trgovačkog centra u kalifornijskom gradu Calabasasu. Nakon naguravanja, fotograf je nazvao policiju i hitnu pomoć te se požalio na bol u prsima, dok je Justin napustio mjesto događaja. Prethodno mu je djevojka pomogla ponovno pronaći tenisicu i kapu koje je izgubio od žestine svoga bjesnila.

Portal TMZ izvijestio je kako je paparazzo podnio prijavu za napad te će Bieber biti ispitan. Prema nekim izvorima, fotograf je završio u bolnici, a prema drugima napad je prijavio na nagovor odvjetnika koji je tuda slučajno prolazio.

Iako fotografije nastale nakon događaja ukazuju na stvarno Justinovo “ludilo” i silinu kojom je na fotografa morao nasrnuti kako bi ostao bez tenisice (koju, doduše, rijetko kada veže), veliko je pitanje imali u događaju temelja da ga se osudi. Sigurno je jedino da je nakon lažnih optužbi za očinstvo, megapopularni pjevač ponovno pod udarom skandala.

Linker
02. svibanj 2024 23:10