AFP/Cropix / AFP
SRETNI I ZALJUBLJENI

Justin Theroux i Jennifer Aniston na crvenom tepihu kao na ljubavnom spoju

Jedan od najslavnijih holivudski parova Justin Theroux (43) i Jennifer Aniston (45) kad god se pojavi na crvenom tepihu – izazove oduševljenje. Tako je bilo i prilikom dodjele Governors Awards gdje su uživali u međusobnom društvu, zaljubljeni kao prvoga dana.

Jennifer je za tu priliku odjenula klasičnu kombinaciju: malu crnu haljinu sa zavodljivim dodatkom čipke, čijem seksi izgledu je doprinjeo i make up te kosa zalizana u niski rep.

Lijepa glumica mamila je uzdahe svih prisutnih svojom samouvjerenošću i odličnim raspoloženjem, za koji je djelomično zaslužan i njen zaručnik.

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 08: Actress Jennifer Aniston attends the Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 2014 Governors Awards at The Ray Dolby Ballroom at Hollywood & Highland Center on November 8, 2014 in Hollywood, California.   Frazer Harrison/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
/ AFP

Foto: AFP/Cropix

Da je par izgledao zaljubljeno kao prvoga dana svjedoče brojni posjtitelji koji tvrde kako su Jennifer i Justin cijelo vrijeme izmjenjivali nježnosti i ponašali se kao da su na ljubavnom spoju, a ne na dodjeli nagrada.

– Svako malo ona bi naslonila glavu na njegovo rame ili ga zagrlila, dok bi on njoj držao ruke ili ju nježno ljubio – rekao je izvor.

Linker
20. travanj 2024 00:21