KRALJEVSKI TRAČ

Kako je princ William upoznao maćehu

Ovih dana je izašao drugi dio biografije princa Williama koji je napisala Penny Junor, poznata novinarka i spisateljica koja je već objavila knjige o njegovim roditeljima – princezi Diani i princu Charlesu .

Najzanimljiviji je svakako dio u kojem piše o tome kako je princ William ipak uspio prihvatiti ljubav svog oca Camillu Parker Bowles , koju je njegova majka često posprdno nazivala rotvajlerom. Dva mjeseca prije smrti princeze Diane, princ Charles je odlučio kako je došlo vrijeme da sinovi upoznaju njegovu dugogodišnju ljubavnicu. Posjeo ih je i objasnio im kako je Camilla ponovno ušla u njegov život nakon mladenačke veze i učinila ga veoma sretnim. Dječaci su ga samo gledali u tišini, bilo je jasno, kako je kasnije Charles povjerio prijatelju, da William jednostavno nije želio znati ništa o tome.

Dok je princ Harry bio još premalen da bi shvatio što se događa, William je u dobi od 12 godina nosio na leđima teret očeve nevjere za koju je saznao iz novina. Maleni dječak je volio oboje svojih roditelja, ali teško mu je bilo shvatiti oca koji se zabavljao s drugom ženom dok je on gurao papirnate maramice ispod vrata kupaonice majci koja je unutra plakala.

Nakon majčine smrti, William i Harry nisu htjeli ni čuti za Camillu pa je Charles odlučio pričekati s upoznavanjem, a kada je prošlo osam mjeseci pozvao je djecu svoje ljubavnice, Toma i Lauru, da provedu s njima blagdane. William je uvidio da Camilla neće nestati iz njihovih života i odlučio je upoznati.

Došao je neočekivano u palaču St. James u kojoj su Charles i Camilla provodili vrijeme zajedno i zatražio od oca da ih upozna. Princ ih je upoznao i ostavio nasamo da razgovaraju. Nije poznato koja je bila tema, ali kada je Camilla izašla iz prostorije, prvo što je zatražila bila je čaša pića. Nakon toga su se dječaci počeli sve češće družiti s gospođom Parker Bowles i pozivati je na razna druženja.

Linker
24. listopad 2021 21:19