MODNI VREMEPLOV

Kako se mijenjala Vlatka Pokos

Pjevačica Vlatka Pokos glazbenu karijeru započela je početkom devedesetih godina u grupi Srebrna krila. Lijepu dvadesetogodišnjakinju ubrzo je zapazila Ksenija Urličić, urednica zabavnog programa na HTV-u, te ju angažirala da skupa s Mirkom Fodorom vodi TV show Sedma noć. Iako bez puno iskustva u voditeljskom poslu, atraktivna Vlatka, čiji je zaštitni znak pored krhke građe te ljepuškastog lica, bila dugačka kosa, vrlo je brzo postala miljenica tada iznimno popularnog glazbenog showa.

SAMO U GLORIJI: Pročitajte ulomak iz knjige Vlatke Pokos

Sredinom devedesetih odlučila se za samostalnu pjevačku karijeru, a njen veliki hit “Kad će taj petak” mjesecima je bio na vrhu hrvatskih top-ljestvica. Tijekom godina Vlatka je puno ulagala u svoj imidž – često se pojavljivala na listama najbolje odjevenih Hrvatica i to na samom vrhu, a iako je nedavno proslavila 40. rođendan još uvijek izgleda kao djevojčica.

Vlatka Pokos: Mia Begović je moja najveća neprijateljica

Dugačku kosu nikada nije skraćivala, eksperimentirala je samo s bojom, koju je godinama posvjetljivala te se od tamnokose djevojke s početka karijere preobrazila u gotovo pa plavušu.

Sve njene transformacije pogledajte u fotogaleriji.

Linker
19. travanj 2024 21:25