AFP/Cropix
SLIJEDI ŽIVOT S DVOJE MALE DJECE

Kako se Vojvotkinja Catherine priprema za prinovu

Vojvotkinja i Vojvoda od Cambridgea u travnju sljedeće godine postat će roditelji drugi put, a slatki princ George koji je već osvojio simpatije cijelog svijeta dobit će brata ili sestru.

U vremenu preostalom do dolaska nove bebe na svijet vojvotkinja Catherine smanjit će svoje kraljevske dužnosti, a već je suočena i sa pitanjima sa svih strana strepi li od toga kako će se snaći s dvoje male djece.

Izvori bliski kraljevskom paru kažu kako će se Vojvotkinja sada u potpunosti posvetiti sedamnaestomjesečnom princu Georgeu i pokušati njega pripremiti na dolazak malog brata ili sestrice.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Par već sada, uz to što koristi i pomoć baka servisa to jest Catherinine majke, ima dadilju, a upućeni izvori kažu kako će nakon rođenja drugog djeteta zapositi još jednu dadilju.

Princ William i Vovjotkinja nedavno su se preselili u svoj novi dom, ladanjsku kuću Anmer Hall, gdje planiraju odgajati djecu.

– Oboje žele da im djeca odrastaju daleko od Kensingtonske palače, ali i bučnog grada, te da imaju što normalnije i mirnije djetinjstvo – kažu izvori bliski kraljevskom paru.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Linker
25. travanj 2024 15:26