LJUBAVNA PRIČA

Kako su se upoznali Blanka Vlašić i Nikola Karabatić

Poljupci poslani Nikoli Karabatiću nakon što je ostvarila pobjednički skok na Europskom prvenstvu razotkrili su novu ljubav Blanke Vlašić.

– Sve ste vidjeli, što ću vam ja reći – kazala je nakon toga Blanka novinarima te tako detalje svoje veze s francuskim rukometašem ostaviti samo za sebe. Ništa pričljiviji nije bio ni Karabatić, koji je hrvatskim novinarima uoči natjecanja kazao da je u Barcelonu došao kako bi navijao za – francusku reprezentaciju.

– Blizu mi je, samo 250 kilometara – nevješto je pokušao rukometaš sakriti pravi razlog svojeg dolaska na Europsko prvenstvo u atletici.

Ljubavna priča dvoje vrhunskih sportaša ipak nije počela u Barceloni, već u Splitu. Naime, prije nekoliko tjedana oboje su se odmarali u Dalmaciji. Blanka u rodnom Splitu, a Nikola u obiteljskoj vikendici u Poljicama. Naravno, malo dalmatinsko mjesto nema neki noćni život, pa je rukometaš često znao svratiti u Split, gdje je vrijeme provodio s rođakinjom Tinom Radić, instruktoricom joge.

– Uz nju sam krenuo na satove joge, s kojom ću sigurno nastaviti u Francuskoj. Sviđa mi se noćni život u Hrvatskoj, a ne sviđa mi se što se prati sve što radim, komentira se moje ponašanje i trača. Na to nisam navikao – kazao je tada Nikola Karabatić u razgovoru za Gloriju, ali prešutio je da ga je Tina upoznala sa svojom prijateljicom – Blankom Vlašić.

Iskra je odmah planula između dvoje sportaša, no znajući kako bi priča o njihovoj ljubavnoj vezi bila golemi mamac medijima, odlučili su ne pokazivati se kao par u javnosti.

Ipak, zajedno su bili na Splitskom festivalu. Na Prokurative su došli svatko sa svojim društvom, čak su sjedili za odvojenim stolovima, ali kemija između njih dvoje je bila toliko jaka da su prisutni novinari primijetili da nešto postoji između njih dvoje.

Tada su to opovrgnuli, no samo par tjedana uslijedilo je veliko slavlje na Europskom prvenstvu i poljupci koji su govorili više od riječi.

Linker
19. travanj 2024 03:47