NAJLUĐA NOĆ

Kako zabljesnuti u zadnji trenutak

AKO NISTE BILI KOD KOZMETIČARKE… večer prije zabave na lice stavite topao ručnik koji će opustiti kožu i otvoriti pore. Potom napravite nježan piling lica, a zrnca uklonite toplim (ako imate suhu kožu) ili hladnim ručnikom (ako vam je koža masna). Nakon toga u kožu umasirajte serum – najbolje je ako sadrži kolagen – te hidratantnu kremu.

AKO NISTE STIGLI OPRATI KOSU… “zaližite” je prema nazad (pomoću preparata za takozvani wet look) ili je stegnite i napravite rep. Kovrčava ili valovita kosa mogu se pošpricati “mokrim” sprejem za styling.

AKO SU VAM PRAMENOVI IZGUBILI SJAJ… operite kosu šamponom za obojanu kosu ili nanesite neki preparat koji zaglađuje kutikule vlasi. Dat će kosi volumen, a pramenovima sjaj.

AKO VAM NOKTI NISU U NAJBOLJEM STANJU… a ne stignete otići na manikuru, najsigurnije je nalakirati ih tamnim lakom: crni i tamnoplavi ionako su hit

AKO NISTE IMALI VREMENA ZA VJEŽBANJE… teško da ćete u jednom danu istesati liniju, no tijelo možete malo ‘zategnuti’ ako napravite kućni body wrappinga: nanesite anticelulitni preparat i omotajte se velikim najlonom. To ima detoksikacijsko djelovanje, ali i omekšava kožu.

AKO SE NISTE STIGLI NASPAVATI… i oči jedva držite otvorenima, ‘otvorite’ pogled pomoću umjetnih trepavica. Ili, barem, kvalitetne maskare koja će trepavicama dati volumen i ljepši oblik.

Linker
26. travanj 2024 17:36