U TOČKICAMA

Kako žene vide Georgea Clooneyja

George Clooney krasi naslovnicu magazina “W” u broju posvećenom umjetnosti. Za Clooneyjev neobičan izgled zaslužno je nekoliko žena koje su dobile zadatak predstaviti ga u specijalnom godišnjem izdanju, koje su prošlih godina krasile gola Kim Kardashian i nadrealistična Nicki Minaj.

Njegovo odijelo, košulju i cipele u svom poznatom stilu dizajnirala je Yayoi Kusama, za fotografije je zaslužna Emma Summerton, dok je intervju vodila novinarka Lynn Hirschberg. Na editorijalu su sudjelovale i umjetnice Marilyn Minter, Catherine Opie te Karen Kilimnik, dok je Tracey Emin za glumca osmislila upitnik od 15 pitanja.

– Kad sam bio klinac gledao sam ‘Praznik u Rimu’ i zaljubio se u Audrey Hepburn. Smatrao sam je najelegantnijim bićem koje sam u životu vidio. Ludo sam se zaljubio u nju! Osim nje, bila mi je draga i Grace Kelly – otkrio je 52-godišnjak, a otkrio je i zašto se još uvijek nije skrasio s nekom ljepoticom.

– Zato jer još nisam upoznao svoju idealnu ženu – komentirao je kratko i jasno.Glumac priznaje kako postaje tužan kad je dugo odvojen od obitelji i prijatelja te mu razdvojenost teško pada.

– Nedostaje mi dom kad sam mjesecima u nekom gradu na snimanju i živim u hotelskoj sobi. Postanem jako, jako depresivan ako ne mogu naći načina da budem u blizini ljudi koji sa sobom nose radost gdje god idu – iskreno je rekao.

Linker
19. travanj 2024 15:08