BOJAN JAMBROŠIĆ

Kao da me pogodio grom

Kada su prozvali moje ime, osjetio sam udar groma. Jednostavno nisam mogao vjerovati da sam pobijedio – priznao je 23-godišnji Bojan Jambrošić, koji je u petak navečer osvojio show “Hrvatska traži zvijezdu”. Iako je favorit bio njegov konkurent Zoran Mišić, što i sam Bojan priznaje, računalni tehničar iz Čakovca uspio je trijumfirati sa samo pedesetak glasova više.

Ni dan poslije pobjede, Bojan nije mogao biti miran. Uz brojne čestitke prijatelja i obožavatelja, morao je odraditi brojne intervjue za medije, osjetivši tako po prvi put i onaj radni dio koji dolazi s titulom zvijezde.

– Za sad nemam nikakve planove. Tek trebam sjesti s ljudima iz Dallas Recordsa i vidjeti kada ćemo snimati album. No, prvo moram promovirati pobjednički singl “Ne govori da me znaš” – kazao je Bojan, koji je pjesmu Ante Pecotića otpjevao kao zadnju u showu. Iako je žiri kazao da pjesma zapravo više odgovara Zoranu, oduševljeni povici publike pokazali su da ni Bojanu neće biti teško s pjesmom se probiti na top ljestvice.

– Nadao sam se pobjedi, ali nisam previše vjerovao u nju. Ipak je Zoran bio favorit. No htio bih ju posvetiti onima koji su stalno bili uz mene roditeljima Jagodi i Zvonimiru te sestri Ireni – skromno je kazao Bojan, koji će se tek za tjedan dana vratiti u rodni Čakovec. Ne treba sumnjati da će ga tamo dočekati golema fešta, pa će to biti i prva prilika da Bojan zapjeva i izvan RTL-ovog studija.

Pročitajte više:

BOJAN JAMBROŠIĆ Pronađena zvijezda ZORAN I BOJAN Rivali i prijatelji

Linker
01. svibanj 2024 01:33