RAZOTKRIVANJE

Karmela Vukov Colić: Najtežu odluku donijela sam u matičnom uredu

TV voditeljica Karmela Vukov Colić , koja je nedavno proslavila 44. rođendan, dobro se pripremila za dugo, toplo i radno ljeto – preko tjedna u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, a za vikend na Jadranskim igrama – i zbog toga je godišnji odmor sa sinom Noom i kćeri Reom ‘odradila’ u lipnju

Nadmeću li se Mirko Fodor i Rene Bitorajac, s kojima i ovo ljeto vodite Jadranske igre, u tome tko je veći džentlmen? – Bez obzira na to koliko se ja oko njih trudila, najčešće me i ne primjećuju. Tipična muška posla!

Gdje ćete, i s kim, na godišnji odmor? – Ljeto će mi biti radno pa sam odmor “odradila” u lipnju – najprije sam s Noom bila u Egiptu, a onda nam se i Rea pridružila u Istri.

U čemu ste strogi, a u čemu popustljivi kao majka 19-godišnje studentice pedagogije i šestipolgodišnjeg sina koji na jesen kreće u školu? – Poludim kad stoput moram ponoviti jedno te isto. Tad sam glasna i stroga. A onda zaboravim da sam glasna i stroga i – postanem popustljiva.

Koju ste odluku u životu najteže donijeli? – Bilo je to u jednom matičnom uredu, dosta davno…

Što biste teško mogli oprostiti? – Pretpostavljam – prijevaru, laž i licemjerje. No, ne dam takvom teretu da mi sjedne na leđa! Jednostavno se okrenem i odem.

Koje ste najveće razočaranje dosad doživjeli? – Uf, taj nije vrijedan spomena.

A kad ste bili najsretniji? – Kad sam prvi put ugledala svoju djecu i osjetila njihove ručice na licu.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijelo Razotkrivanje s Karmelom Vukov Colić pronađite u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 915) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 10:22