ODMOR NA JADRANU

Katarina Radivojević: Američki san nije lako ostvariv!

Da u Americi ne teku samo med i mlijeko, na vlastitoj se koži uvjerila Katarina Radivojević (32) koja posljednjih pola godine živi u New Yorku gdje se nastoji dokazati kao glumica.

– Iza sebe imam uspješnu desetogodišnju karijeru u kojoj sam ostvarila lijepe rezultate, ali u Americi sam morala početi od nule. Puno sam radila na akcentu, a u proteklih šest mjeseci shvatila sam da američki san nije lako ostvariv. Ako ste glumica, to podrazumijeva da igrate u kratkim i nezavisnim filmovima koji ne donose visoke honorare, nego mukotrpan rad.

– Nadalje, da biste uopće otišli na audiciju, morate imati dobrog agenta, a za bolje uloge treba vam još bolji agent kojega dobivate samo radom-

– No, nisam požalila. Odabrala sam da tamo budem jedna od mnogih koji tek počinju, a to mi je dalo i izvjesnu slobodu. Vjerujem da se rad i trud uvijek isplate, a sigurna sam i u vlastite glumačke sposobnosti – rekla je 32-godišnja glumica novinarima beogradskog Blica.

Katarina, koju naša publika pamti po ulozi Lorene Hajduk u serijalu ‘Najbolje godine’, ljetne mjesece namjerava provesti u rodnom Beogradu, a potkraj kolovoza, uoči povratka u New York, planira se odmarati i na Jadranu. Njezini bliski prijatelji kažu da će se sunčati na crnogorskim plažama, ali odaju i da će atraktivna brineta u društvu prijatelja, koje je upoznala snimajući seriju Nove TV, najvjerojatnije posjetiti Dubrovnik i Hvar.

Početkom rujna Katarina se vraća u New York, grad u kojemu živi od prošle zime.

– Završila sam sa snimanjem serijala ‘Najbolje godine’ kako bih mogla kao jedina srpska glumica sudjelovati u predstavi ‘Ožalošćena porodica’ čija je premijera bila 3. prosinca na Off Broadwayu. Tu poznatu Nušićevu komediju režirala je Sanja Beštić, a ja sam igrala Sarku, naravno na engleskom jeziku.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

Linker
02. svibanj 2024 00:49