AFP/Cropix
NAKON 11 GODINA BRAKA

Kate Beckinsale mjesecima skrivala krah braka

Engleska glumica i model potvrdila je šuškanja o razvodu na crvenom tepihu u Londonu gdje je na dodjelu nagrada London Evening Standard Theatre Awards stigla bez vjenčanog prstena.

Kate Beckinsale (42) i njen suprug Len Wiseman (42) rastali su se nakon 11 godina braka, a par već više mjeseci ne živi zajedno.

JLP

FOTO: JLP

– Ostali su u prijateljskim odnosima i još uvijek provode vrijeme zajedno kada Kate dođe u Los Angeles. Razišli su se bez previše drame – izjavio je prijatelj para i dodao kako su se jednostavno udaljili zbog previše obaveza i česte razdvojenosti zbog poslova.

Šuškanja o bračnim problemima krenula su kada je Len u više navrata viđen s 24-godišnjom manekenkom CJ Franco u Los Angelesu i to bez vjenčanog prstena na ruci.

Kate i Len započeli su vezu 2003. godine za vrijeme snimanja filma Underworld kada su oboje bili u vezama – Kate s glumcem Michaelom Sheenom, a Len u braku s Danom. Par je tvrdio kako se ni u jednom trenutku nije radilo o nevjeri, a vjenčali su se godinu kasnije. Živjeli su u Los Angelesu, zajedno s Kateinom kćeri Lily Mo Sheen (16), koju je dobila u vezi s Michaelom Sheenom.

Poznata glumica proslavila se ulogom akcijske junakinje u serijalu filmova Underworld, čiji peti nastavak trenutno snima u Češkoj, a na kojem je surađivala sa svojim sada već bivšim suprugom – Len je prva dva filma režirao, dok je na ostalima bio producent.

Linker
20. travanj 2024 08:42