Splash
IDU DALJE

Kate Hudson i Matt Bellamy: Razlaz je najbolje rješenje za oboje

Baš poput Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina te mnogih drugih holivudskih parova, Kate Hudson (35) i Matt Bellamy (36) proglasili su svoj razlaz prijateljskim i naglasili kako planiraju ostati u dobrim odnosima.

“Hvala vam na vašoj potpori. Oboje smo jako sretni jer je razlaz bio najbolje rješenje za oboje. A sada malo o novom albumu…” napisao je Matt na svom Twitter profilu.

Par je posljednji puta viđen u javnosti krajem studenog na Love In For Kids događanju, koje je organizirala Kateina majka Goldie Hawn.

– Kate i Matt razdvojeni su već neko vrijeme, ali planiraju ostati u prijateljskim odnosima – nedavno je izjavio glasnogovornik poznate glumice.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Matt je simpatičnu glumicu zaprosio u travnju 2011. godine samo nekoliko mjeseci prije rođenja njihovog sina, međutim par nikada nije stao pred oltar te je slavna glumica uvijek govorila kako joj se nigdje ne žuri i da joj ne treba komad papira da dokaže svoju ljubav.

No, ljubavi je ipak došao kraj i poznata glumica već ima novog muškarca u svom životuDereka Hougha (29) s kojim je viđena na romantičnoj večeri.

Linker
23. travanj 2024 17:37