VJENČANJE NA POMOLU

Kate Hudson planira se ponovno udati

Američka glumica Kate Hudson (30) planira vjenčanje s američkom baseball zvijezdom Alexom ‘A-Rod’ Rodriguezom (34). Zvijezda filma “Put do slave” oduševljena je romansom koja je započela u ožujku ove godine, te njihovi bliski prijatelji očekuju da par najavi zaruke u vrlo bliskoj budućnosti.

-Kate je u potpunosti zaljubljena u Alexa a on dijeli iste osjećaje za nju. Ako se njihova veza tako nastavi, vrlo brzo će zaploviti u bračnu luku. Oni već ionako žive zajedno, brinu se o djeci i usklađuju brojne odgovornosti – izjavio je izvor blizak paru.

Kate i Alex nedavno su se uselili u zajednički stan u New Yorku te poduzimaju sve mjere da se njihova djeca zbliže. Glumica ima petogodišnjeg sina Rydera s bivšim suprugom, rokerom Chrisom Robinsonom, frontmenom grupe Black Crowes, dok Alex ima četvorogodišnju kćerku Natashu i 16-mjesečnu Ellu s bivšom suprugom Cynthiom. -Kate provodi svaki slobodni trenutak s Alexom i njegovom obitelji. Dijele njezin stan u Los Angelesu i njegov njujorški stan a nedavno su kupili i drugu kuću u New Yorku, pošto Alex mora biti u blizini zbog posla i kćeri. Kate je jedva čekala da upozna njegovu obitelj, koja se sada druži s njezinim sinom. Divna su obitelj. Alex je oslobodio puno vremena za druženje s njima i izlaske s Kate – otkrio je izvor na blogu FOX 411.

Linker
29. travanj 2024 04:36