AFP/Cropix
MAGAZIN PEOPLE

Kate Upton - još jedna nagrada za seksipil

Poznata manekenka na dodjeli nagrada magazina People proglašena je najseksipilnijom ženom 2014. godine, što je još jedno u nizu priznanja za mladu manekenku.

Kate Upton (22) ponosno je preuzela nagradu i u kratkom govoru otkrila da je za nju seksi osoba ona koja je sretna i puna samopouzdanja.

FOTO: AFP/Cropix

Pažnju javnosti Kate je zadobila pozirajući u bikiniju za Sports Illustrated – prvi put se u popularnom časopisu pojavila 2011., da bi 2012. i 2013. krasila naslovnicu njihovog izdanja, a i ove godine su u editorijalu pronašli mjesto za nju.

Od tada poznata je manekenka krasila naslovnice brojnih drugih časopisa, poput Vanity Faira, talijanskog, britanskog i američkog Voguea, a potonji ju je 2013. proglasio najseksipilnijom manekenkom.

Kate se ove godine okušala i u glumi te uz Cameron Diaz i Leslie Mann glumila u filmu Osveta na visokim petama, a osim na poslovnom planu i privatno joj cvjetaju ruže te uživa u obnovljenoj vezi s Justinom Verlanderom.

I dok je Kate najseksipilnija žena 2014. godine, magazin People još je u studenom proglasio Chrisa Hemswortha najseksipilnijim muškarcem.

Linker
20. travanj 2024 14:53