Sipa/Cropix
RJEŠENJE ZA SVE PROBLEME

Kate Upton: Tajna ljepote je u osmijehu

Poznati američki model i glumica u intervjuu za časopis Vogue otkrila je kako se nosi s nervozom i slavom te različitim medijskim napisima.

– Moja majka uvijek je govorila da je najveća tajna ljepote osmijeh. Zbog toga, ako sam nervozna kada dolazim na neko novo mjesto i među nove ljude, samo se nasmiješim i čini mi se da me ljudi zbog toga mnogo brže prihvate – otkrila je Kate Upton (22) koja se nedavno okušala u glumi i uz Cameron Diaz i Leslie Mann glumila u filmu Osveta na visokim petama.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Kate je otkrila da je za nju osmijeh rješenje za sve probleme, a osobito ako stigne na set na kojem su svi jako ozbiljni i mrzovoljni – uz razgovor i osmijeh nestat će sva negativna energija.

Poznata manekenka priznala je i da joj šetnja crvenim tepihom ne pada teško, ali kaže da se više ne obazire na fotografe koji joj govore kako da pozira jer smatra da ona bolje od njih zna koja poza odgovara njenom outfitu.

Kate više ne smetaju ni različiti napisi u medijima, ali je otkrila da su je na početku izluđivali te da se njezina obitelj još uvijek nije priviknula na njenu slavu i medijsku eksponiranost.

Linker
20. travanj 2024 03:45