Sipa/Cropix / SIPA

Katie Holmes: Nije me zanimala gluma dok sam bila u braku s Tomom Cruiseom

Katie Holmes (35) nakon razvoda od slavnog glumca Toma Cruisea (52) pokušava vratiti svoju karijeru u prvi plan i u posljednje vrijeme paralelno radi na nekoliko različitih filmskih projekata, kako bi iskoristila sve prilike koje su joj se u posljednje vrijeme pružile.

– Mi glumci nemamo mnogo izbora kada je u pitanju dobivanje uloga jer postoji period kad nema posla, a onda dođe vrijeme kada ga ima i previše – rekla je Katie i dodala kako je to jednostavno tako u svijetu filmske umjetnosti.

Iako priznaje kako nije bila zainteresirana za glumu u vrijeme braka s Tomom, Katie dodaje kako je to bilo zbog rođenja malene Suri (8).

– Divim se ženama koje se vrate na posao samo šest tjedana nakon poroda – objasnila je glumica i dodala kako kod nje to nije bio slučaj i da jednostavno nije bila spremna dugo vremena odvojiti se od svoje kćeri.

– Ja sam bila jedna od onih nervoznih mama, uvijek sam spavala pored nje i dugo su me držali neki strah i napetost – iskreno je priznala glumica koja je sada opuštenija oko brige za malenu Suri, ali i po pitanju glumačkih angažmana.

– Prije se nisam mogla opustiti i bila sam opterećena dobivanjem uloga, a potom sam stalno bila u strahu da će otkazati moj angažman jer neću biti dovoljno dobra – izjavila je Katie i dodala kako je sada posve drugačije:

– Što više projekata radim i što sam starija to sam sigurnija u sebe i jednostavno želim maksimalno doprinijeti filmu u kojemu sudjelujem – zaključila je lijepa glumica.

Linker
20. travanj 2024 02:51