PAŽLJIVA PRIPREMA

Katie Holmes potajno tražila savjete od Nicole Kidman

Katie Holmes (33) uvijek je ostavljala dojam dobrice i samozatajne djevojke iz susjedstva pa je sve iznenadio njezin pažljivo i u tajnosti isplanirani bijeg od Toma Cruisea (50).

Osim što je promijenila sve brojeve mobitela i za kontakte s odvjetnicima koristila jednokratne kartice, unajmila novi stan i promijenila kompletnu postavu tjelesnih čuvara, Katie je tražila puno skrbništvo nad njihovom kćeri Suri (6), vjerojatno poučena primjerom svoje prethodnice, Nicole Kidman (45), koju je, kako navodi Us Weekly nekoliko puta telefonski kontaktirala u potrazi za savjetom.

– Razgovarale su posljednjih nekoliko tjedana, Nicole je bila puna podrške i govorila je Katie da zna kroz što prolazi i da treba izdržati. Ona joj je bila tajna prijateljica za koju je malo ljudi znalo, rekla je Katie da je njen život sada predivan i da ne žali ni za čim. – rekao je izvor magazinu Us Weekly, a dodao je i kako su dvije žene znale razgovarati kada bi Nicole zvala Connora (17) i Isabellu (19), djecu koju ima s Cruiseom, a koja su živjela s njim i Holmes u Los Angelesu.

Tom je zahtjev za razvod od Nicole Kidman podnio 2001. godine, nakon 11 godina braka, iznenadivši tim potezom glumicu koja je u trećem mjesecu trudnoće doživjela spontani pobačaj. Razvod je imao velik utjecaj na odnos Kidman s djecom budući da su ona predani scijentolozi poput njihovog oca s kojim su ostala živjeti. Nicole je u intervjuima nekoliko puta izjavljivala koliko joj je žao što djeca nisu s njom i što s njima nema bolji odnos.

Katie Holmes je vjerojatno poučena iskustvom svoje prethodnice Tomu priredila ovakav razvod u želji da odnos nje i njezine kćeri ne doživi sudbinu kakvu je imao odnos Nicole i djece. Kako se sada čini, glumica je u tome uspjela jer joj je dodijeljeno puno skrbništvo nad djevojčicom dok Tom ima pravo posjeta pod nadzorom Kateinih tjelesnih čuvara kako Suri ne bi indoktrinirao u scijentologiju.

Stvari su nakon razvoda dobro krenule i za Kidman čija je karijera dobila veliki zamah, a u privatnom životu je našla sreću s Keithom Urbanom s kojim ima dvije djevojčice – Sunday Rose i Faith Margaret.

Linker
19. travanj 2024 23:30