MIKE TYSON

Kćer u životnoj opasnosti

Exodus Tyson, kćer boksačke legende Mikea Tysona (44), teško je ozlijeđena i na aparatima je za održavanje života. Malena četverogodišnjakinja igrala se s kućnim spravama za vježbanje od kojih je jedna imala električnu omču koja je djevojčici zapela oko vrata.

Kako navodi policija u Phoenixu, tragično stradalu djevojčicu pronašao je sedmogodišnji polubrat Miguel Leon, koji je pozvao njihovu majku, a ona je potom nazvala Hitnu pomoć, koja je djevojčicu prevezla u bolnicu.

Prema izjavama tamošnjih liječnika, djevojčicu održavaju na životu pomoću aparata te je njeno stanje izuzetno kritično, prenosi magazin People. U trenutku nesreće, Mike Tyson bio je u Los Angelesu, no prvim zrakoplovom vratio se kući kako bi bio sa svojom obitelji.

Iako su Tysonova prethodna dva braka – s američkom glumicom Robin Givens te s Monicom Turner, majkom njegove kćeri Rayan (13) i sina Amira (11) – plijenili medijsku pažnju, bivša boksačka zvijezda posljednjih godina živi povučenim obiteljskim životom, daleko od očiju javnosti.Poznato je da ima još troje djece iz različitih veza: kćer Genu te sinove Mickeya (19) i Miguela (7).

S majkom djevočice Exodus već je nekoliko godina u vezi, no niti u stranim medijima još uvijek nije otkriveno njeno ime i prezime.

Linker
28. travanj 2024 11:51