MOLE PRIVATNOST

Kćerke Helge Vlahović: Poštujte njenu privatnost

Kćerke voditeljice Helge Vlahović obratile su se javnosti otvorenim pismom povodom njenog pogoršanog zdravstvenog stanja , kojeg prenosimo u cijelosti:

– Unatoč izričitoj želji naše majke da svoju bolest, dostojanstveno i diskretno kakva je i sama, zadrži u najužem krugu obitelji, nenadane objave u tisku primorale su nas da ovim putem zamolimo javnost da poštuje njenu želju i privatnost.

U ovim, za našu obitelj teškim trenucima, možemo, na žalost, potvrditi kako naša majka boluje od maligne bolesti i liječi se u bolnici u Zagrebu. Članovi naše obitelji i najbliži prijatelji čine sve kako bi joj osigurali što bolje izglede za ozdravljenje. Ima izuzetnu liječničku skrb i njegu, i na tome smo neizmjerno zahvalne.

Vrlo smo optimistične i vjerujemo kako njen oporavak napreduje dobro, te kako će naša mama, koja je po svojoj naravi borac i nikada se nije predavala, nastaviti obogaćivati ne samo naše živote, nego i živote mnogih ljudi koje je u životu dotakla i nadahnula.

Zahvaljujemo na svoj podršci, pomoći i ljubavi koju smo primile od dragih ljudi. Ovim bismo putem htjele zamoliti novinare i javnost za razumijevanje i poštivanje želje da ovu, vrlo osobnu i intimnu priču, zadržimo u najužem krugu obitelji i prijatelja. Oporavak u miru sada joj je potrebniji nego ikada. Smatramo da svoj mir svatko zaslužuje, posebno u trenucima bolesti, te da se uznemiravanje u takvim okolnostima ne može i ne smije pravdati interesom javnosti.

Renee Pea i Karla Brnobić

Linker
26. travanj 2024 18:32