SJEĆANJE NA MAJKU

Kći Whitney Houston otvorila srce Oprah Winfrey

Prvi put nakon tragične smrti pjevačke dive Whitney Houston , čije je beživotno tijelo pronađeno u kadi hotela Beverly Hills Hilton 11. veljače, njena 19-godišnja kćer jedinica Bobbi Kristina Brown progovorila je o tome kako se nosi s majčinom smrti u posebnoj emisiji Oprah Winfrey , ‘Oprah’s Nexr Chapter’.

– Mogu čuti njen glas i duh kako razgovaraju sa mnom, kako mi govore ‘Kreni dalje, malena. Tu sam. Držim te’… Ona je cijelo vrijeme sa mnom. Mogu je uvijek osjetiti – izjavila je u emisiji ‘Oprah’s Next Chapter’.

Omiljena voditeljica i humanitarka izbjegavala je bilo kakva uznemiravajuća pitanja, poput hospitalizacije nakon majčine smrti ili odnosa s ocem, Bobbyjem Brownom kojeg mnogi krive da je Whitney Houston odveo u pakao droge i alkohola.

– Osjećam da cijelo vrijeme prolazi kroz mene – dodala je Bobbi Kristina koja je tijekom emisije bila sabrana, pokazujući koliko je jaka.

– Svjetla se pale i gase, a ja pomislim ‘mama, što to radiš?’… Još uvijek se mogu smijati s njom. Mogu sjediti i pričati s njom – s tugom je zaključila, skrivajući lice kosom.

Pjevačica je imala 48 godina kada je preminula, a iako je policija u hotelskoj sobi pronašla tablete koje je Whitney dobila na recept, još uvijek se čekaju toksikološki nalazi kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Oprah je istaknula da su joj članovi obitelji rekli kako je Whitney pronađena gola sa spuštenim licem u kadi, a njena menadžerica Patricia Houston, koja joj je šogorica, otkrila je kako se tjelohranitelj svim silama trudio kako bi je oživjeti je, ne prestajući sve dok nije došla hina pomoć. Patricia i njen suprug Gary Houston, brat pjevačice, negirali su da je Whitney konzumirala droge, kao i glasine da Bobby Brown nije bio poželjan na pogrebu, ali i izrazili frustriranost zbog fotografija sa sprovoda koje su procurile.

Njena menadžerica rekla je da je ‘izgledala spokojno’ kada je pronađeno njeno tijelo, Bobbi Kristina zaključila je da ju je mama ‘pripremila na to i da je prihvatila njenu smrt’.

Linker
29. travanj 2024 08:16