AFP/Cropix
PREMA IZBORU BRITANACA

Keira Knightley proglašena trudnicom s najviše stila

Iako su to mjesto predviđali popularnoj Vojvotkinji, slavna glumica ipak ju je pretekla kada je u pitanju trudnički stil koji je u njenom slučaju ocijenjen izvrsnim ocjenama.

Keira Knightley (29) i vojvotkinja Catherine (33) blistaju u drugom stanju i svojim modnim odabirom privlače pažnju obožavatelja. Britanci teško mogu odoljeti njihovim elegantnim kombinacijama te su ih nagradili najvišim ocjenama kada je u pitanju stil, a većinu glasova dali su glumici koja je vijest o svojoj trudnoći potvrdila prošli mjesec.

Anketa je među ostalim pokazala i da javnost voli originalne, ali elegantne odjevne kombinacije kakvima su obje dame sklone.

Keira je svoj trudnički stil prilagodila prilici i na crvenom tepihu zablistala u neobičnim kombinacijama koje nisu naglašavale njen trudnički trbuščić nego su ga držale poprilično skrivenim.

Foto: Arhiva

Vojvotkinja Catherine s druge strane voli naglasiti trbuh i istaknuti ga ženstvenim haljinama. Stil je vrlo sličan stilu kakav je imala i u prvoj trudnoći kada su obožavatelji hvalili njene kombinacije koje su uvijek jednostavne i originalne.

Foto: Arhiva

Linker
19. travanj 2024 03:51