Instagram/kendalljenner
PRIRODNO JE NAJLJEPŠE

Kendall Jenner otkrila make-up tajnu sestara Kardashian

Mlada i uspješna manekenka nedavno je javnosti otkrila novi projekt koji je mjesecima držala u tajnosti i nije rekla nikome, osim svojoj majci koju je vijest oduševila i rasplakala.

Kendall Jenner (19) dobila je uistinu važan angažman u svojoj karijeri te je sklopila ugovor s poznatom američkom kozmetičkom kućom Estée Lauder.

– Vijest sam mjesecima držala u tajnosti i jedina osoba kojoj sam rekla bila je moja majka – izjavila je polusestra slavne starlete Kim Kardashian i dodala kako je majka bila oduševljena.

– Zaplakala je od sreće, ali s druge strane ona plače zbog svega – kroz šalu je izjavila Kendall te otkrila utjecaj koji su slavne sestre imale na nju u vrijeme puberteta.

– Sestre Kim, Khloe i Kourtney završile su školu šminkanja dok su bile mlađe pa su jako vješte sa šminkom – otkrila je simpatična manekenka i dodala kako su joj uvijek govorile da je prirodno najljepše.

Čini se kako je Kendall uistinu taj savjet ozbiljno shvatila i trudi se održati što prirodniji izgled, za razliku od ostalih sestara koje nerijetko pretjeraju s dnevnim make-upom.

only @490tx brings this out of me

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Sep 9, 2014 at 3:01pm PDT

Linker
19. travanj 2024 16:16