JLP
POVJERILA SE OBOŽAVATELJIMA

Khloe Kardashian: Ova godina mi je bila najgora u životu

Zvijezda reality showa Keeping Up With The Kardashians i mlađa sestra mnogo popularnije Kim Kardashian West otkrila je na društvenim mrežama kako joj je 2015. bila najgora godina dosad.

Khloe Kardashian (31) nada se mnogo boljoj 2016. – otkrila je to na Twitteru u odgovoru obožavatelju koji je napisao kako joj je osim svega što se dogodilo s Lamarom Odomom 2015. bila dobra godina.

– Iskreno, ovo je bila najgora godina u mom životu – odgovorila je Khloe koja se trenutno liječi zbog infekcije te ne može posjećivati Lamara u bolnici, a nedavno je otkrila da su joj doktori nakon njegove hospitalizacije rekli kako on ima još samo par sati života.

Bivša zvijezda NBA hospitaliziran je sredinom listopada ove godine nakon predoziranja u bordelu, a tjedan dana kasnije premješten je u losanđelesku bolnicu gdje se još uvijek oporavlja. Khloe i cijela njena obitelj bili su uz Lamara, iako su njih dvoje bili u procesu razvoda.

File Photos of Lamar Odom with his family and Khloe Kardashian - Los Angeles
<P>
Pictured: Lamar Odom, Khloe Kardashian
<B>Ref: SPL1150292  141015  </B><BR/>
Picture by: Jen Lowery / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash / Jen Lowery / Splash News

FOTO: Splash

– Lamar je živ, ali je pred njim dug put do oporavka i ne znamo u kojoj mjeri će se uopće uspjeti oporaviti. Ne znamo hoće li ikad biti onaj stari – izjavila je nedavno Khloeina sestra Kim.

Khloe trenutno ne smije posjećivati Lamara u bolnici jer se mora u potpunosti oporaviti od teške infekcije stafilokokom, zbog koje je morala mirovati i otkazati potpisivanje svoje knjige Strong Looks Better Naked.

Linker
28. travanj 2024 06:30