Instagram
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Kim Kardashian otkrila svoj režim prehrane i plan tjelovježbe

Unatoč čestim putovanjima, pojavljivanjima na brojnim društvenim događanjima, snimanju reality showa i intervjuima – slavna starleta pronalazi vrijeme za druženje s obitelji, ali i svakodnevnu tjelovježbu.

– Moja tjelovježba traje otprilike sat vremena i započinje trčanjem koje traje 35 minuta, a nakon toga odradim trening za trbušnjake i noge – otkrila je svoj trening Kim Kardashian (34) i dodala kako jako pazi na zdravu i uravnoteženu prehranu, što ne utječe samo na njenu formu i tjelesnu građu nego i na besprijekoran ten.

Related content

Foto: JLP

– Kanye je imao velik utjecaj na moj novi režim prehrane i kao par se jako trudimo održati ravnotežu – rekla je slavna reality zvijezda i otkrila jedan svoj dnevni jelovnik u novom broju Harpers Bazaara.

– Za doručak najčešće jedem jaja, zobenu kašu ili proteinski napitak s voćem – izjavila je Kim i dodala kako imaju kuhara koji im svako jutro pravi doručak i s kojim planiraju ostale obroke u danu, a viđaju se i s nutricionistom koji im svakih deset dana mijenja režim prehrane.

Foto: JLP

– Općenito se trudim biti što bolji uzor svojoj kćeri pa zdravo jedem i izbjegavam bilo kakve dodatke prehrani ili prevelik unos kofeina – otkrila je za kraj Kim koja će u lipnju proslaviti drugi rođendan malene North.

Linker
19. travanj 2024 19:39