JLP / Jack-RS-Chris-KMM/X17online.com
ZANIMLJIVA ANEGDOTA

Kim Kardashian otkrila zašto je kćeri dala ime North West

Čini se kako Kim Kardashian (33) treba zahvaliti Anni Wintour (64) za još jednu važnu stvar u svome životu, osim naslovnice koja je popularnu starletu učinila još prepoznatljivijom, ali i kontroverznijom.

Zvijezda realityja The Keeping Up With the Kardashians otkrila je kako je glavna urednica Voguea, uz malu pomoć slavnog pjevača Pharrella Williamsa (41) potaknula Kim i Kanyea Westa (37) da svojoj malenoj djevojčici daju ime North West.

– Prvo su krenule glasine da ćemo djetetu dati ime North West, ali mi zapravo uopće nismo o tome stvarno razmišljali – ispričala je Kim i objasnila kako je sve krenulo s jednom scenom u restoranu kada im je Pharrell prišao i rekao da je to odlična ideja.

– Objasnili smo mu da su to samo glasine i da se to neće dogoditi – prisjetila se slavna starleta i dodala kako je konačna odluka pala tek nakon jednog susreta s urednicom Voguea.

– Prišla nam je Anna Wintour i rekla kako je to genijalno ime. Nakon toga Kanye i ja samo smo se pogledali i nasmijali – izjavila je Kim i rekla kako je to bilo presudno.

Linker
17. travanj 2024 13:42