JLP / Juliano-Jack-RS/X17online.com
PONOVNO CRNKA

Kim Kardashian ponovno promijenila boju kose

Novi styling nije potrajao niti mjesec dana, a slavna starleta već se vratila na staru boju kose.

Čini se kako je održavanje platinasto plave boje kose jednostavno bilo preteško za tamnoputu Kim Kardashian (34) te se odlučila vratiti na staro.

Popularna reality zvijezda u nekoliko navrata je isticala kako joj kosa jako brzo raste i da mora prečesto bojati kosu, stoga si je odlučila olakšati cijelu situaciju i vratiti se svojoj prirodnoj boji.

Foto: JLP

Iako obožavatelji sve važne vijesti i promjene najčešće saznaju putem njenog Instagram ili Twitter profila, ovoga puta su je uhvatili paparzzo objektivi dok je vodila malenu North iz plesne škole.

Uz novu boju kose Kim je pokazala i nešto drugačiji, ležerniji styling.

Naime, visoke potpetice iz kojih gotovo nikad ne izlazi zamijenila je tenisicama, a rezani top kojemu je i dalje vjerna kombinirala je s običnim tajicama.

Kim Kardashian takes Nori to dance class after going back to brunette. Kim made the switch from blonde ahead of her trip to Armenia. Kourtney showed up with Mason and Penelope shortly after Kim arrived at the studio. March 26, 2015 X17online.com
/ Jack-RS-Kmm/X17online.com

Foto: JLP

Slavna starleta na promjenu se odlučila uoči puta u Armeniju iz koje i sama vuče korijene s očeve strane. A kako uvijek ističe da je ponosna na činjenicu da ima mnoge karakteristike tipične za to podneblje, zasigurno ju je i to potaknulo da se vrati svojoj prirodnoj boji.

Instagram

Foto: Instagram

Linker
25. travanj 2024 06:20