LUKSUZAN PIR

Kim Kardashian tijekom vjenčanja promijenila tri haljine

Kim Kardashian (30), jedna od najbolje plaćenih i najvećih reality televizijskih zvijezda, u subotu udala se za četiri godine mlađeg igrača Jersey Netsa, Krisa Humphriesa na privanom imanju u Montecitu u Santa Barbari. I dok je za talentiranog košarkaša to prvi brak, atraktivna zvijezda od 2000. do 2004. godine bila je udana za producenta Damona Thomasa, prije nego što se počeo prikazivati show o njenoj obitelji, ‘Keeping Up with the Kardashians’.

Lijepa Kim počela je hodati s Humphriesom krajem 2000. godine, a u svibnju ove godine već je uslijedila prosidba s dijamantnim prstenom od 20,5 karata. Od tada, obitelj i američki mediji samo pričaju o pripremama za vjenčanje, koje je zaista bilo raskošno.

Ceremoniji je prisustvovalo 440 gostiju, a među njima su se našla i brojna poznata lica, poput Lindsay Lohan, Lady Gage, Eve Longorije, Venus i Serene Williams i drugih. Svi su se držali crno-bijelog dress codea, a sama mladenka nosila je vjenčanicu Vere Wang u boji bjelokosti s malo čipke. Veo joj je bio postu sitnim dijamantima, nosila je cipele Giuseppe Zanotti, vjenčane prstene dizajnirao je njezin prijatelj Lorraine Schwartz, a tijekom slavlja presvukla se još dva puta. Inspiraciju za svečanu proslavu pronašla je u nedavnom vjenčanju princa Williama i vojvotkinje Catherine pa je navodno odabrala svadbenu tortu nalik njihovoj.

Do oltara ju je otpratio očuh Bruce Jenner, a Kim je uoči vjenčanja izrazila žaljenje što je njen otac neće vidjeti na ovako poseban dan. Da najviše od svega voli svoju obitelj dokazala je i time što je sestru Khloe izabrala za kumu, dok su joj sestre Kylie Jenner i Kendall bile djeveruše, uključujući Krisovu sestru Kaleu.

Kim je lani, prema nekim procjenama, zaradila 6 milijuna dolara, a svoj kućni budžet novopečeni mladenci podebljat će i pravima na fotografije koje je otkupio magazin People po cijeni od 1,5 milijun dolara. Uz to, televizija E! u listopadu će prikazati njeno vjenčanje u dva nastavka, pod nazivom ‘Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event’.

­

Linker
02. svibanj 2024 19:24