Splash / srpp/ Splash News
EKSCENTRIČNO IZDANJE

Kim Kardashian - zamaskirana na New Yorku Fashion Weeku

Ekstravgantan izgled Kim Kardashain na Njujorškom tjednu mode koji je uključivao predimenzioniranu bijelu bundu i plavu, gotovo sijedu periku, nije baš oduševio dežurne modne kritičare.

Ekscentrično izdanje reality zvijezde nazvali su čistim maskiranjem.

Kim Kardashian seen wearing fur while arriving at Negril restaurant for celebratory dinner for Kanye West's fashion show in New York City.
<P>
Pictured: Kim Kardashian
<B>Ref: SPL1225327  110216  </B><BR/>
Picture by: srpp/ Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash / srpp/ Splash News

Reality zvijezda došla je podržati svoga supruga Kanyea Westa koji je predstavio svoju novu kolekciju odjeće, te u sklopu modne revije napravio i slušaonu svog novog albuma.

Kim je na suprugov show stigla u pratnji cijele svoje obitelji, koja je bila u sličnim bijelim kombinacjiimama, i to je bilo njeno prvo javno pojavljivanje otkako je početkom prosinca rodila svoje drugo dijete, sina Sainta.

Caitlyn Jenner (Standing 2nd L-R), Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Khloe Kardashian and Kim Kardashian attend Kanye West's Yeezy Season 3 Collection presentation and listening party for the
Reuters/EPH / REUTERS

Foto: Reuters/EPH

Kim se u drugoj trudnoći udebljala tridesetak kilograma, te muku muči sa skidanjem istih, o čemu redovno izvještava svoje sljedbenike na društvenim mrežama. Ovakvim ekscentričnim modnim izdanjem Kim želi skrenuti pozornost sa svoje punije figure, baš kao što je to činila i nakon što je rodila prvo dijete, kćerkicu North, kada je na neko vrijeme postala plavuša.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
20. travanj 2024 12:31