JLP Agency
ISKRENO PRIZNANJE

Kim Kardashian: Željela sam pokazati srednji prst onima koji mi se rugaju

Poznata starleta pojavila se u prozirnoj haljini ispod koje se naziralo crno donje rublje u The Tonight Showu Jaya Lenoa .

Time je htjela poslati poruku svima koji je nisu štedili na račun njene vrlo punašne figure tijekom trudnoće. Kim Kardashian (33) ispričala je popularnom američkom voditelju da su je kritike upućene na račun debljine dok je bila trudna jako pogodile.:

– To me doista povrijedilo – priznala je reality zvijezda koja nakon gubitka značajnog broja kilograma kojih se riješila pomoću Atkinsonove dijete izgleda sjajno.

Kim se u razgovoru s Jayem Lenom dotaknula i svoje fotografije u bijelom bodiju koju je nedavno objavila na Instagramu i koja je podigla mnogo prašine rekavši da je to bilo njeno pokazivanje srednjeg prsta svijetu koji joj se rugao zbog izgleda u trudnoći.

Starleta je izjavila kako je sada u vrlo sretnom životnom razdoblju te da je noć kada ju je Kanye West, otac njene kćerkice North, zaprosio, bila najljepša u njenom životu.

– Želim da Kanye organizira vjenčanje kakvo želi – te dodala da bi bilo lijepo da se to dogodi negdje u Parizu jer oboje vole taj grad. Reality zvijezda ispričala je i da se nadaju da će vjenčanje biti ovoga ljeta, ali da još nisu stigli sjesti i na miru se dogovoriti.

Govoreći o četveromjesečnoj kćerkici North, koju zovu Nori razdragana mama je rekla da je njena djevojčica najslađa na svijetu i da nikada ne plače.

– Ona je savršeni mali anđeo. Nadam se da će kada odraste biti pametna i odlučna poput svog tate – izrazila je svoje nade ponosna mama.

Fotografije Kim u prozirnoj bijelom haljini kojom uzvraća udarac svima koji su je izrugivali pogledate u fotogaleriji!

Linker
24. travanj 2024 19:15