ISKRENO PRIZNANJE

Kirstie Alley: John Travolta je ljubav moga života

Američka glumica Kirstie Alley (61), osim po ulogama u “Kafiću uzdravlje” i “Gle tko to govori” poznata i po borbi s kilogramima te scijentološkoj vjeroispovijesti, u nedavnom je intervjuu priznala kako joj je kolega, dugogodišnji prijatelj i brat po vjeri John Travolta također i životna ljubav. Alley, koja se već neko vrijeme natječe u američkoj inačici “Plesa sa zvijezdama”, tvrdi da se u Travoltu zaljubila na snimanju filma “Gle tko to govori” iz 1989., ali se strasti oduprla jer je tada bila udana za glumca Parkera Stevensona.

– Bila mi je potrebna sva unutarnja i izvanjska snaga da ne pobjegnem i udam se za Johna. Tako bih s njime bila do kraja života – rekla je Alley.

Dodala je kako vjeruje da udaja podrazumijeva rad na poboljšanju braka i da se osjećala obveznom pokušati ga sačuvati. Od Stevensona, s kojim ima usvojenu djecu Williama i Lillie, rastala se tek 1997. Bio joj je to drugi neuspjeli brak, nakon udaje za daljnjeg rođaka Boba Alleyja u devetnaestoj godini.

John Travolta, koji se nedavno našao pod sumnjom da je homoseksualac, 1991. godine oženio je Kelly Preston i s njom dobio troje djece. S Kirstie Alley ostao je u bliskim odnosima, zahvaljujući i zajedničkim religijskim uvjerenjima.

Linker
20. travanj 2024 00:54