STRASTI ORIJENTA

Kivanç Tatlitug: slava ga je stajala ljubavi

Nakon uspjeha serijala ‘Nebo i zemlja’ 29-godišnji glumac postao je objekt žudnje mnogih žena, ali i ostao bez dugogodišnje djevojke, bivše Miss svijeta Azre Akin – jer je na njega bacila oko bogata nasljednica Derin Mermerci

Za plavokosim i plavookim turskim glumcem Kivançom Tatlitugom arapski je svijet poludio više nego za svim plavušama u povijesti. Nakon što je ulogama u serijalima “Gümüs”, “Strasti Orijenta” te “Nebo i zemlja” pokorio Orijent,pokazalo se da se ni zapadnije zemlje – među njima i Hrvatska – nisu zasitile muškaraca kakav je 29-godišnji Tatlitug.

– Kuzey je macho muškarac, ali brz na jeziku te emotivan i srčan do suza. Jako ga volim i uživam u svakom trenutku dok ga glumim – kaže Kivanç Tatlitug, koji se za tu ulogu pripremao kao sportaši za nastup na olimpijadi.

Sve o životu i uspjehu turskog glumca koji je slavu platio gubitkom ljubavi, potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 952). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
26. travanj 2024 14:12