Kolege glumci slomljeni smrću Philipa Seymoura Hoffmana

Društvene mreže danas su preplavljene porukama tuge za Philipom Seymourom Hoffmanom i izrazima sućuti njegovoj obitelji. Nekoliko lijepih riječi njegovih neutješnih kolega posebno se istaknulo svojim emotivnim nabojem.

– Dragi Philipe, predivna, predivna dušo. Za one najosjetljivije od nas buka može biti previše. Blagoslov od srca – napisao je Jim Carey.

– Riječi nisu dovoljne da izrazim tugu koju osjećam zbog gubitka glumačkog genija i prijatelja. Počivaj u miru, Philipe Seymoure Hoffmane – napisala je Courtney Love.

– Koje grozne vijesti, kakav talent, kakva šteta – sažet je bio Kevin Bacon.

– Jedan od najvećih glumaca generacije i dobar, smiješan i skroman čovjek – piše Ricky Gervais.

– Ovo je grozan dan za sve one koji su upoznali Phillipa. Bio je ogroman talent, naša su srca sad otvorena prema njegovoj obitelji – poručuje Tom Hanks.

– Smatram se sretnom osobom jer sam imala prilike upoznati s Phillipom. Vijest o njegovoj smrti me jako rastužila – novinarima je izjavila Julianne Moore.

– Bio je predivan glumac. Talentiran. Imao je mnogo toga pred sobom, mnogo toga za živjeti. Ovo je jedna od onih situacija za koju kažete: To se nije trebalo dogoditi – izjavio je Robert De Niro.

Linker
26. srpanj 2024 10:00