GLORIA.HR I NIVEA

Kosa vam je suha i oštećena? Uključite se i osvojite tretman koji će vas preporoditi

Dosta vam je suhe i beživotne kose? Treba vam promjena? Uključite se u reality nagradni natječaj portala Gloria.hr i NIVEA-e.

Zima nije na strani sjajne i zdrave kose – suhi zrak, ledeni vjetar, hladnoća i učestalo tretiranje kose toplinom čine kosu podložniju oštećivanju zbog čega je potrebna dodatna njega kose.

Gloria.hr i NIVEA pozivaju sve žene koje žele imati odvažnu, njegovanu i lijepu kosu da se uključe u reality nagradni natječaj. Vaša kosa je suha i oštećena – prijavite se jer vam omogućujemo tretman za kosu s vrhunskom NIVEA Repair & Targeted Care linijom šampona i regeneratora.

Čak pet finalistica reality nagradnog natječaja osvaja paket proizvoda marke NIVEA za njegu kose koji sadrži Repair & Targeted Care šampon i regenerator, Volume Care sprej i pjenu, te NIVEA gel za kosu, četku i ručnik!

UKLJUČITE SE I OSVOJITE!

Tijek nagradnog natječaja

  1. Prijaviti se možete od 08. veljače do 15. veljače 2016. u 11 sati nakon čega ćemo izabrati 50 kandidatkinja koje će testirati NIVEA Repair & Targeted Care proizvode. Objavu imena izabranih kandidatkinja možete očekivati tijekom utorka, 16. veljače 2016.
  2. Krećemo s prvim krugom testiranja! U periodu od 22. veljače do 28. veljače naše kandidatkinje testirat će NIVEA proizvode i otkriti koje promjene su doživjele nakon samo tjedan dana testiranja.
  3. Biramo finalistice našeg reality nagradnog natječaja! Na temelju zaprimljenih kreativnih recenzija NIVEA proizvoda, naš stručni žiri odabrat će pet finalistica koje osvajaju nevjerojatan paket NIVEA proizvoda. Objavu finalistica možete očekivati 07. ožujka.
  4. Nagrađujemo finalistice i krećemo s drugim krugom testiranja do 20. ožujka!
  5. Ostanite i dalje s nama jer nakon testiranja objavljujemo njihova svjedočanstva!

Budite odvažne i sudjelujte ako želite imati lijepu i njegovanu kosu!

Sudjelovati možete do 15.veljače u 11 sati, a objavu izabranih 50 kandidatkinja možete očekivati u utorak, 16. veljače 2016. na portalu Gloria.hr. Sudjelovanjem prihvaćate Pravila nagradnog natječaja.

PROMO

NIVEA donosi rješenje za suhu i beživotnu kosu – Repair & Targeted Care šampon i regenerator za kosu koji su obogaćeni Kera Detect sustavom i Nutri Essence formulom: dragocjenim uljem makadamije i Eucerit®-om.

Najnovija inovacija u njezi kose je revolucionarni Kera Detect sustav koji pronalazi oštećene dijelove vlasi, obnavlja vlas upravo tamo gdje je potrebno te njeguje, jača i štiti kosu, a novim proizvodima koji sadrže Kera Detect sustav oduševljene su i ispitanice koje smatraju da Nivea Repair & Targeted Care šampon kosu čini zdravijom.

Izdvajamo vam par izjava zadovoljnih ispitanica:

  • ”NIVEA Repair & Targeted Care šampon je poseban zato što je već nakon prvog korištenja kosa osjetno mekša, nahranjena i puno lakše se raščešljava.” – Marijana
  • ”Šampon kosu čini mekanom na dodir, a zdravom na pogled.” – Martina
  • ”Predivan miris, formula nježna za vlasište, ali u isto vrijeme iznimno hranjiva. Odlična linija proizvoda!” – Kristina
  • ”Proizvod s kojim se već nakon jednog pranja vide promjene na kosi.” – Petra

Želite imati iskustva poput Marijane, Martine, Kristine i Petre? Prijavite se na nagradni natječaj ! Sretno svima!

Powered by NIVEA

%CODE1%

Linker
16. travanj 2024 07:34