JLP / Jack-Rs-Vip/X17online.com
ZAJEDNIČKI RUČAK

Kourtney Kardashian i Scott Disick - pomirenje na pomolu

Nakon što su prekinuli svoju desetogodišnju vezu ovog ljeta, Kourtney Kardashian i Scott Disick opet provode puno vremena zajedno.

Bivši partneri nedavno su zajedno bili na ručku, koji je, sudeći prema nasmješenoj Kourtney, protekao u ugodnoj atmosferi.

Scott Disick and Kourtney Kardashian got lunch at Marmalade Cafe in Calabasas.  Scott was wearing a full beard while Kourtney went in all white.  November 25, 2015 X17online.com
JLP / Jack-Rs-Vip/X17online.com

Par, koji iz turbulentne veze zabilježene i kamerama njenog obiteljskog realityja, ima troje djece, zasad tvrde kako su njihova učestala druženja samo zajednička briga za Masona (5), Penelope (3) i jedanaestomjesečnog Reigna.

Kourtney i Scott u zadnje vrijeme često se mogu vidjeti zajedno pa su tako snimljeni i u kupnji, na ručku, a zajedno sa cijelim Kardashian klanom su proslavili i Dan zahvalnosti.

Podsjetimo, par je prekinuo zbog Scottovog prekomjernog partijanja, a kap koja je prelila čašu za Kourtney je bila kada su objavljene fotografije Scotta i njegove bivše djevojke u intimnom druženju.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
20. travanj 2024 16:15