TEŠKI DANI

Kraj ljubavi Nataše Janjić i Joška Lokasa?

Nakon tri i pol godine strastvene veze, glumica Nataša Janjić (30) i bivši televizijski voditelj Joško Lokas (40) navodno više nisu zajedno. Kako piše Jutarnji list, ako je vjerovati pričama koje već danima kruže među njihovim prijateljima, par se razišao zbog učestalih svađa oko financija.

Još početkom travnja njihove zagrebačke šetnje izgledale su idilično , a posljednji put zajedno su viđeni krajem travnja na premijeri u zagrebačkoj Gavelli. Nataša u Beogradu trenutno snima film ‘Skidanje’. Na telefonske pozive Joško Lokas ne odgovara.

Sve frizure Nataše Janjić

Joško i Nataša zaljubili su se i započeli vezu 2008. tijekom snimanja prve sezone snimanja TV serijala “Mamutica”, gdje je ona utjelovila lik inspektorica Martine, a 11 godina stariji Joško je bio jedan od izvršnih producenata. Ubrzo nakon završetka snimanja serijala, par je uhvaćen kako se ljubi u Joškovom terencu parkiranom ispred Natašine zgrade u zagrebačkom naselju Trešnjevka, te kako skupa izlaze iz glumičina matičnog kazališta Gavella nakon jedne od premijera.

Skrivanje od javnosti, ali i prijatelja, bilo je potrebno jer je Joško bio već osam godina u braku s Ivanom Silom. U vrijeme kada je upoznao Natašu, par je imao dvoje djece – kćer Nou (8) i sina Tomu (2) – a Ivana je bila trudna s trećim djetetom. Nakon što je njihova veza ipak postala javna, Joško se iselio iz obiteljskog stana te otišao u podstanare, a uskoro je Ivana je rodila njihovo treće dijete.

Nataša Janjić: Ne mogu kontrolirati što pišu o meni

Nedugo nakon toga, dobio je otkaz u producentskoj kući „Drugi plan“ čiji je vlasnik Miodrag Sila, brat Joškove supruge Ivane, a Nataša Janjić izgubila je ulogu inspektorice Martine u drugoj sezoni TV serijala „Mamutica“.

Originalni tekst pročitajte u Jutarnjem listu

Linker
28. travanj 2024 16:00